Home » Klachten en garantie

Klachten en garantie

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt, maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We vragen je vriendelijk om de klacht aan ons door te geven door te mailen naar info@decorize.nl of gebruik te maken van het contact formulier hier onder. We zullen je klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

 

Wij zullen je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.