Home » Verzending, levertijd en retouren

Verzending

Zodra je winkelmandje afrekent ontvang je van ons een mail met de bevestiging van de order. Dit betekend dat wij zo snel mogelijk aan de slag gaan om jou pakket(jes) in orde te maken. Zodra de producten verzonden zijn ontvang je nogmaals een mail met de verzendbevestiging. 

 

Levertijd

Natuurlijk snappen we dat je je "gescoorde" producten zo snel mogelijk in huis wilt hebben. We zullen er dan ook alles aan doen om de producten zo snel mogelijk te verzenden. Gemiddelde levertijd is 1-3 werkdagen, echter zijn we ook afhankelijk van de bezorgdiensten.

 

Retourneren

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen?
Graag even contact met ons opnemen voordat je het artikel of de bestelling naar ons terugstuurt. We zullen je vragen om foto's te mailen van de schade, om zo te beoordelen hoe te handelen.

Voldoet het product niet aan je wensen? 

Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden

2.Vul het retour/formulier voor herroeping in en mail het naar info@decorize.nl. Je vindt het formulier hier: herroeping/retourformulier.

3.Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Decorize

Hallehuis 16

3781 KK Voorthuizen

5.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.